Top

BOEK Babyboomers

Nieuw 33% Korting
  •  BOEK Babyboomers
  •  BOEK Babyboomers
  •  BOEK Babyboomers
€ 14,95
10,00

Babyboomers
Herkenbare beelden uit het leven van een bijzondere generatie

Jack Botermans en Wim van Grinsven

Mooi gebonden boek met 96 pagina's. Leuk cadeau voor een ieder ouder dan 50 jaar! Voor slechts € 12,95 bij u thuis bezorgd...

Uniek overzicht van het leven van de kinderen van de wederbouw. Van verplichte levertraan, de flower power periode tot de VUT, dit boek is een feest van herkenning. Vanaf 2011 gaan babyboomers massaal met pensioen. Vanaf 2011 bereiken de eerste babyboomers de leeftijd van 65 jaar. Het CBS verwacht dat er in de periode 2011-2015 een half miljoen 65-plussers bijkomen. Babyboomers zijn de ideale doelgroep: koopkrachtig, hebben de tijd om te lezen en kopen graag boeken.


Nostalgie van de babyboomers, de naoorlogse generatie die nu pensioengerechtigd wordt/is: dát kenmerkt dit kijk- en fotoboek over het dagelijkse leven van hen die na de Tweede Wereldoorlog opgroeiden. Na de oorlog was er een geboortegolf, met als topjaren 1946 en 1947 toen per jaar tussen de 280.000 tot 300.000 kinderen werden geboren. Door middel van fotocollages in kleur en zwart-wit wordt dit voorbije leven afgebeeld en samen met korte verbindende teksten geschetst in de periode van de wederopbouw (1945-1960), de wilde jaren zestig toen de verbeelding aan de macht was, de ‘langharige’ jaren zeventig en - in veel korter bestek - de jaren tachtig, negentig en het begin van de 21e eeuw, toen deze generatie tot de ouderen ging behoren. Een verantwoording van de herkomst van het beeldmateriaal besluit dit boekje in vierkant formaat, dat als blader- en kijkboek uitstekend op de koffietafel past.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over