Top

Dutch Mountains

6% Korting
  • Dutch Mountains
  • Dutch Mountains
  • Dutch Mountains
€ 89,95
84,95

Dutch Mountains "Dit is geen boek, maar een museum”

Dutch Mountains is het meest complete boek over de Nederlandse populaire muziek. Het is de bijbel voor alles dat met populaire muziek, met radio, met plaatopnamen en met zeezenders te maken heeft.

‘Dutch Mountains’, een boek over de Nederlandse platenindustrie – met het formaat van en het gewicht van een fikse stoeptegel. Of een vuistdikke stapel LP’s. Met vijf jaar aan monnikenwerk gemaakt door Peter Voskuil, uitgegeven door Joh. Enschede. Het is een boek waarin wij als doorgewinterde muziek- en radiofanaten op bijna elke pagina wel iets lazen dat we nog niet wisten.

Ernst Jansz zei het treffend: ,,Dit is geen boek, maar een museum”. Zelfs Leo Blokhuis is lyrisch: ‘Héérlijk boek met prachtige foto’s en geweldige verhalen’.

SPECIFICATIES Samenstelling Auteur: Peter Voskuil Bindwijze: Hardcover Taal: Nederlandstalig Artikel: 725969027000000 Specificaties Lengte: 29 cm Breedte: 29 cm Inhoud: 730 pagina's Productinformatie

Als product van ruim vijf jaar diepgravende research, is Dutch Mountains het meest complete boek over de Nederlandse populaire muziek. Een unieke blik-van-binnenuit aan de hand van bijna 250 interviews met sleutelfiguren. Directeuren, managers, producers, technici, pluggers, dj’s, muziekuitgevers, sessiemuzikanten en artiesten vertellen openhartig over het platenvak.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code