01. BOEKEN / Boeken /

Een wereld vol taart

De creaties van Wendy Schlagwein zijn ronduit spectaculair. Elke taart vertelt een heel verhaal vol verrassende wendingen en grappige details. In haar derde boek geeft Wendy vernieuwende decoratie-ideeën, aan de hand van twaalf wereldtaarten. Ze maakt de meest waanzinnige varianten met landenthema's als Nederland, Amerika, China, India, Italië en Afrika. Het klapstuk is Wendy's wereldtaart met het thema It's a small world. Hierop komen zoveel mogelijk wereldburgers terug. Pure kunst! Door de gedetailleerde uitleg zijn deze oogverblindende taarten door iedereen te maken. Deze keer ligt de nadruk niet op de basisprincipes die al zijn behandeld in Wendy's eerste twee boeken, maar geeft ze juist extra tips en ideeën voor het bekleden, decoreren en boetseren. Welkom in de wondere wereld van taart!