DVD- Feest der herkenning - de jaren 90 - 2 DVD's

Deze dvd-box neemt u mee naar het dagelijks leven van de jaren ’90. Met authentieke archiefbeelden wordt een beeld geschetst van Nederland in de laatste jaren van de 20e eeuw. Een feest van herkenning voor wie deze jaren heeft meegemaakt. Feest der herkenning, de jaren ’90 geeft een overzicht van de belangrijkste en leukste nieuwsfeiten uit dit decennium. Zo ziet u onder meer beelden van onvermijdelijke rages als de Furby, Tamagotchi en flippo’s, de oorlog in Bosnië, de hereniging van Duitsland, het spraakmakende tv- programma Big Brother en de commotie rondom de komst van het nieuwe millennium.