Handboek voor de moeder

Handboek voor de moeder. De Engelse schrijvers van komedies, Jason Hazeley en Joel Morris, zijn de auteurs van deze hilarische serie. De Handboek voor...-serie biedt een uniek kijkje in de leefwer...

Handboek voor de moeder.

De Engelse schrijvers van komedies, Jason Hazeley en Joel Morris, zijn de auteurs van deze hilarische serie. De Handboek voor...-serie biedt een uniek kijkje in de leefwereld der volwassenen.

Wat doen zij? Wat denken zij? Wat willen zij? Elk deeltje is tegelijkertijd een beknopte handleiding en een gedragsstudie op zichzelf. Rijkelijk geïllustreerd om ook de meest ingewikkelde problematiek aanschouwelijk te maken en zo volwassenen te helpen met de wereld om hen heen. De grote letters, de zorgvuldig geschreven teksten met een twist en de wisselwerking tussen de tekst en de illustraties in retro-stijl geven elke volwassene stof om over na te denken. De briljante, grappige tekst is in het Nederlands vertaald door meestervertaler, auteur en dichter Erik Bindervoet.

Auteur: Jason Hazely, Joel Morris.
56 pagina's.