De standaards van Spits 2 met 4CD's

De standaards van Spits 2 + 4CD's

Het tweede deel van de mooiste Nederlandstalige liedjes – een lees- en luistergids die gelukkig maakt – geschreven en samengesteld door Frits Spits. Met een voorwoord van Nelleke Noordervliet.

Frits Spits is een van de bekendste radiomakers van Nederland. Generaties jongeren groeiden op met De Avondspits. Uit bijna 400 Nederlandstalige liedjes – zijn persoonlijke canon – selecteerde Spits er 90 voor De Standaards van Spits, inmiddels een eclatant succes. Nu is er De Standaards van Spits II. Net zo bevlogen als in de eerste Standaards schrijft Spits over muziek, over taal, over inhoud, niet zelden gelardeerd met een miniportret van de betreffende artiest en zijn persoonlijke herinneringen. Omvangrijk naslagwerk met vier cd's met 81 nummers.

Auteur: Frits Spits.
400 pagina's.