DVD The 12 Dogs Of Christmas 2

De honden van Doverville zitten weer in de problemen... maar Emma O’Connor (Danielle Chuchran) is terug om ze te redden in deze spectaculaire show vol liedjes.De gemene Finneas James (Sean Patrick ...

De gemene Finneas James (Sean Patrick Flanery) is van plan het plaatselijke puppyweeshuis te sluiten, tenzij Emily genoeg geld bij elkaar kan krijgen om het open te houden. Met behulp van een aantal vrienden begint zij aan een race tegen de klok om samen een muzikale show neer te zetten die er misschien wel eens voor zou kunnen zorgen dat het toch nog allemaal goed komt.

In dit hartverwarmende vervolg op de Kerstklassieker The 12 Dogs of Christmas 1 roept Emma (Danielle Chuchran) haar oude en nieuwe vrienden bijeen. Samen moeten zij in een wervelende muzikale show een zeer geliefd puppyweeshuis zien te redden!