We waren er bij |De eeuw van de radio

We waren er bij is een beeldboek van de eeuw van de radio. In dit aansprekende boek wordt de geschiedenis van 100 jaar radio in Nederland verteld en vooral getoond. Met het begin van de radio in Nederland, de start van de Wereldomroep, de Draadomroep, de zeezenders radio Veronica en radio Noordzee in de jaren 70, de start van Hilversum 3, Langs de lijn, de komst van regionale omroepen en de komst van commercieële omroepen zoals Veronica, Radio 538, Radio 10 en Sky.