Top

BOEK De jacht op mijn verkrachter

Nieuw
  • BOEK De jacht op mijn verkrachter
17,99

De jacht op mijn verkrachterOmdat de politie het niet door spoort Sylvia 'Esmée' Veld zelf haar verkrachter op. Ze schaamt zich nergens meer voor en is trots dat ze terugknokt.

In De Telegraaf van 7 juni 2017 vertelt een jonge vrouw uit Hoorn hoe ze zelf haar verkrachter, Mohammed M., wist op te sporen. Het politieonderzoek faalde.

Het verhaal van de 28-jarige vrouw oogst ongeloof, verontwaardiging en woede. Onder haar schuilnaam Esmée krijgt ze landelijke bekendheid. Op social media groeit ze uit tot 'heldin Esmée' die het 'Monster Mohammed' achter de tralies kreeg.

In dit boek vertelt Esmée, nu onder haar eigen naam Sylvia, over de verkrachting die haar bijna fataal wordt. Daarna benadert de dader andere vrouwen. Onder Sylvia's naam! De politie doet niets met al deze informatie. En dat pikt Sylvia niet. Na een spectaculaire jacht lokt ze zelf haar verkrachter in de val.

Waarom laat de politie het afweten? Moet het slachtoffer van een verkrachting zelf de dader opsporen? Krijgt deze asielzoeker hier een verblijfsvergunning? Er volgen kritische Kamervragen. Ook gelast de verantwoordelijke minister een landelijk onderzoek.

De jacht op mijn verkrachter vertelt een spannend, verdrietig en maatschappelijk relevant verhaal. Met talloze nieuwe feiten.

Auteur: Sylvia Veld & Robert Vinkenborg.
255 pagina's.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code