Top

DVD Kindertelevisie jaren '00

  • DVD Kindertelevisie jaren '00
4,95

Kindertelevisie jaren '00


Met deze dvd-box, waarop de belangrijkste televisieprogramma's uit de periode 2000-2009 zijn opgenomen, herleven recent vervlogen tijden. U ziet van de onderstaande series telkens één aflevering.

Sinterklaasjournaal
Een journaal over het wel en wee van Sinterklaas en zijn Pieten. Net als het echte journaal met hoofdonderwerpen, kort nieuws en het Pietenweer. Gepresenteerd door Dieuwertje Blok.

Jeugdjournaal
Het journaal voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar. Aanvankelijk was het Jeugdjournaal slechts drie maal per week te zien, tegenwoordig twee keer per dag. Met in de loop der tijd een keur aan presentatoren, zoals Robert ten Brink, Marga van Praag, Hans Smit en Brecht van Hulten.

SchoolTV Weekjournaal
Actualiteitenrubiek voor kinderen uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs. Met vooral reportages over de achtergronden van het nieuws. De uitzendingen worden vaak klassikaal bekeken.

Het Huis Anubis
Het Huis Anubis is een internaat waar een groep tieners woont. Anubis heeft een geheimzinnige geschiedenis, die helemaal teruggaat naar het oude Egypte. Spannend!

Het Klokhuis
De meest uiteenlopende onderwerpen komen aan bod in deze langlopende educatieve serie voor kinderen op de basisschool. Met tal van sketches met typetjes als Fee van Dienst en Ta en To, en ook prachtige muziek.

Z@ppsport
Kinderen krijgen hulp van topsporters, de jongens tegen de meiden in The Battle en bekende sporters  beantwoorden vragen. Ook met coole trucs, jonge talenten en belangrijke kampioenschappen.

Taarten van Abel
Abel helpt kinderen bij het maken van een taart voor een bijzonder iemand. Tijdens het kokkerellen voert Abel openhartige gesprekken met zijn gasten.

Sesamstraat
In misschien wel de bekendste straat van Nederland wonen onder anderen Tommie, Ieniemienie, mijnheer Aart en Pino. Bert en Ernie komen langs, net als Grover, Elmo, Koekiemonster, Graaf Tel en nog vele anderen.

Tijd voor Thijs
Documentaire over tijd en tijdsbeleving. Hoofdpersoon Thijs wordt onder andere gevolgd tijdens Duitse les, skate-hockeyen, een bezoek aan de tandarts en op visite bij zijn oma. Waarom gaat tijd soms zo snel? Kun je de tijd stil zetten? Is er een situatie zonder tijd denkbaar?

De BZT-Show
Alles kan in de BZT (Bloed, Zweet en Tranen) Show. Jetske van den Elsen en Pepijn Gunneweg vervullen de meet bizarre wensen van kinderen.

Met een speciale inleiding door Ome Willem (Edwin Rutten).


Voorraad: 12
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code