Top

DVD Kindertelevisie jaren '90

  • DVD Kindertelevisie jaren '90
4,95

Kindertelevisie jaren '90


Met deze dvd-box, waarop de belangrijkste televisieprogramma's uit de jaren negentig zijn opgenomen, herleven vervlogen tijden. U ziet van de onderstaande series telkens één aflevering.

De Droomshow
Spelprogramma waarin kinderen van planeet naar planeet reizen. De jongens tegen de meiden, met als bekendste spel: de derriedouche.

Loenatiek
Beleef de, soms hilarische, avonturen in psychiatrische inrichting Zonnedael. Met de Majoor, Bep Brul, Fats, mevrouw De Haas, Bomhoff en vele anderen.

Fort Alpha
Lief en leed in havoklas 4b van het Alpha College. De serie bleek een kweekvijver voor jong acteertalent als Halina Reijn, Daan Schuurmans, Tygo Gernandt, Tatum Dagelet en Cas Jansen.

Ik, Mik, Loreland
De hoofdpersoon van deze serie is Mik, een meisje dat gek is op lezen. Ze heeft heel wat te stellen met eenoog Karbonkel die alle letters heeft weggetoverd.

Zaai
Korte filmpjes over de boerenmeisjes Irma en Ingrid. In iedere aflevering zitten ze - met een sterk accent - te kletsen op een hek met uitzicht over het platteland. Postbode Siemen is vaak de klos om iets leuks te verzinnen.

Telekids
Live show, gepresenteerd door Irene Moors en Carlo Boszhard, met daarin onder andere de Megablubberpowerrace, de Vliegende Ouwe Taart en Pittige Tijden.

Alfred J. Kwak
De rechtschapen, kleine eend Alfred Jodocus Kwak woont in een uitgebouwde klomp in Groot Waterland. Samen met zijn adoptievader Henk de Mol Beleeft hij tal van avonturen.

Willem Wever
Samen met de presentator gaan kinderen op zoek naar het antwoord op prangende vragen. Op bezoek bij experts die een en ander zo visueel mogelijk uitleggen. Infotainment ten voeten uit.

Ko de Boswachtershow
Natuurmens Ko de Boswachter kraakte samen met de materialistische postbode Anton Gleuf een oude hut in het Bosbessenbos. Geen wonder dat ze het vaak oneens zijn. In de serie komen ook regelmatig gastspelers voorbij als Loes Luca en Huub van der Lubbe.

De Daltons
Serie over de zes-en-een-half jaar oude Tim die samen met zijn ouders en drie broers Erik, Jelle en Daantje in de Daltonstraat (nummer 123) woont.

Met een speciale inleiding door Ome Willem (Edwin Rutten).


Voorraad: 10
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code