Top

BOEK Gebeten hond

86% Korting
  • BOEK Gebeten hond
€ 6,99
1,00

Gebeten hond


Springkussenkoning Alfons Borm is de meest spraakmakende ondernemer van deze crisistijd. Op zondag 10 maart 2013 gaf hij de laatste restanten van zijn ooit zo florerende bedrijf weg aan duizenden mensen en haalde daarmee alle media. Als u dit boek leest. komt u erachter hoe het zover kon komen.

De keizer van het springkasteel verhaalt in gewone mensentaal over zijn vroegste kindertijd tot aan de ondergang van Borm Festiviteiten. Recht uit het hart geschreven, zonder voorbehoud. Eerlijk over anderen, spaart Alfons Borm ook zichzelf niet.

Het boek geeft inzicht in ondernemen in crisistijd, in veranderende markten en de wurgende rol die de banken spelen. Alfons Borm biedt op geheel eigen wijze een kijkje in de keuken van een uniek bedrijf en in de ziel van deze markante ondernemer met artiestenbloed: van zijn goocheljaren met Hans Klok, de grote successen, persoonlijke drama's, het 'groene' goud, het meeslepende einde van Borm Festiviteiten tot aan het hervinden van het geluk in een jong hondje.

Auteur: Alfons Borm
144 pagina's


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code