Top

Jimi Hendrix

  • Jimi Hendrix
19,95

Jimi Hendrix - De complete geïllustreerde geschiedenis


De grootsheid van Jimi Hendrix is onbetwistbaar

Hoewel hij nog geen vier jaar in de spotlights stond, blijven zijn innovatieve en fantasierijke interpretaties van blues en rock, zijn verbluffende performances en de ongelofelijke opnamen die hij naliet een ontzagwekkende inspiratiebron voor gitaristen en muziekliefhebbers van alle leeftijden en genres.

Dit boek ter gelegenheid van wat Jimi's 75e jaar zou zijn geweest, is een met zorg samengestelde terugblik op het veel te korte leven de abrupt afgebroken carrière van de man die als de beste gitarist aller tijden wordt beschouwd. De in Seattle wonende muziekjournalist Gillan F. Gaar beschrijft Hendrix' jeugd in de Pacific Nortwest, zijn diensttijd als paratroeper in het Amerikaanse leger, zijn rol als begeleidingsmuzikant in het Chitlin's Circuit, zijn periode in Engeland, zijn terugkeer naar de Verenigde Staten en de roem die hij vergaarde tot zijn vroegtijdige dood in 1970.

Deze prachtige uitgave met een selectie van memorabilia en zeldzame foto's is het ultieme eerbetoon aan de grootste gitarist van de rockgeschiedenis.

Auteur: Gillan G. Gaar.
224 pagina's.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code