Golden Years of Dutch Pop Music (boek en CD)

Boek over de Gouden Jaren van de Nederlandse Popmuziek: de jaren '60 en '70. Met verhalen over o.a. Earth & Fire, Shocking Blue, Sandy Coast en de zeezender Radio Veronica. Met gratis CD met o.a Earth & Fire, Sandy Coast en Golden Earrings. Het boek is geschreven door Robert Haagsma.

Oorspronkelijke prijs: 27,50.

Warme terugblik op de gouden jaren van de Nederlandse popmuziek Met bands als Cuby + Blizzards, Earth & Fire en The Blue Diamonds waren de jaren '60 en '70 de gouden jaren van de Nederlandse popmuziek. Dit boek biedt een overzicht van alle belangrijke bands, onmisbare one-hit-wonders en machtige muzikanten. Ook wordt er beschreven hoe de muziekindustrie destijds in Nederland was geregeld.

In samenwerking met Universal Music, die de hits op cd erbij levert, resulteert dit in een geweldig, weemoedig makend overzicht - met een voorwoord door Dave von Raven, zanger van The Kik. Robert Haagsma is redacteur en muziekjournalist. Hij publiceerde de afgelopen twintig jaar onder andere in Algemeen Dagblad, Aardschok, Ugly Things en Record Collector. Daarnaast is hij auteur van boeken over Pink Floyd, André Hazes, Rob de Nijs, Golden Earring en het verschijnsel vinylverzamelaars.