Mister Veronica, de biografie van Rob Out, Radio Veronica

Rob Out was in de jaren '60 en '70 een populaire diskjockey bij de zeezender Radio Veronica. Toen het voortbestaan van Radio Veronica werd bedreigd probeerde hij met talloze acties de zeezender te redden. Helaas tevergeefs. Op 31 augustus 1974 moest het populaire station uit de lucht.
Daarna werd Rob Out leidinggevend bij de pogingen Veronica aan land te krijgen, als Veronica Omroep Organisatie, binnen het eigenlijk zo verfoeide publieke bestel.
Met slimme acties wist Rob Out op verbazingwekkende wijze in minder dan twee jaar genoeg leden binnen te halen voor een uitzendlicentie als aspirant-omroep.
Vanaf dat moment was er geen houden meer aan. De Veronica Omroep Organisatie groeide en groeide en werd de grootste en machtigste omroep van Nederland. En het sterkste merk in medialand.
Met aan het roer de markante persoonlijkheid van Rob Out: snel in beslissen, eigenzinnig in smaak, waarlijk Mister Veronica.

Alle bedragen zijn inclusief btw