Mister Veronica, de biografie van Rob Out, Radio Veronica

Rob Out was een populaire diskjockey met zakelijke ambities. Toen het voortbestaan van Radio Veronica werd bedreigd, probeerde hij het zinkende schip in de vaart te houden. Tevergeefs. Daarna werd ...

Tevergeefs. Daarna werd hij leidinggevend bij de pogingen Veronica aan land te krijgen, binnen het eigenlijk zo verfoeide publieke bestel.
Met slimme acties wist Rob Out op verbazingwekkende wijze in minder dan twee jaar genoeg leden binnen te halen voor een uitzendlicentie als aspirant-omroep. Vanaf dat moment was er geen houden meer aan. De club groeide en groeide en werd de machtigste omroep van Nederland. En het sterkste merk in medialand.
Met aan het roer de markante persoonlijkheid van Out: snel in beslissen, eigenzinnig in smaak, waarlijk Mister Veronica.