Top

Queen: Music Legends

Nieuw
  • Queen: Music Legends
19,95

Queen Music Legends: boek + 2 DVD's + 6 fankaarten

Music Legends Queen toont en vertelt het waanzinnige verhaal van een fantastisch getalenteerde en populaire band die tot op de dag van vandaag wereldwijd een enorme schare fans heeft.

Dit boek is een terechte ode aan deze iconische band en haar leden, hun muziek, de geweldige concerten en de muzikale diversiteit.

Het boek, rijkelijk gevuld met bijzondere en persoonlijke foto’s, geeft je toegang tot één van de grootste en beste live rockbands die de wereld ooit heeft gekend.

Het succes van Queen spreekt voor zich met een platenverkoop van bijna 300 miljoen exemplaren. Daarmee is de Britse groep één van de best verkopende bands aller tijden.

Het fascinerende verhaal van Queen wordt van begin tot eind uit de doeken gedaan. Het ontstaan van de band, de successen en de keerzijde daarvan, de levensloop van de groepsleden, Live Aid enzovoort. En natuurlijk het ongekende succes van Bohemian Rapsody, het nummer dat eigenlijk geen hit kon worden maar uitgroeide tot hét icoon van de moderne pop en rock.

Extra aandacht gaat uiteraard uit naar het leven van frontman en legendarische zanger Freddie Mercury. Zet je schrap, want Music Legends Queen ‘will rock you’!

Met zijn flamboyante podiumpersona en krachtige zang heeft Freddie Mercury met Queen een van de meest legendarische groepen aller tijden gecreëerd. Nu, meer dan 30 jaar nadat ze de livemuziek-industrie begonnen te domineren, kijk je terug en vier je de iconische en legendarische status van de band in de internationale rockstratosfeer.

U ziet de triomfen en de tragedies. Van hun titelloze debuut-album tot Innuendo ervaart u de geschiedenis van deze fenomenale liveband. Tal van interviews en performance-opnames worden geanalyseerd door een toonaangevend team van muziekjournalisten om te ontdekken wat Queen tot een rockmuziekfenomeen heeft gemaakt!


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code