Top

Ricatech Ghettoblaster

Nieuw 20% Korting
  • Ricatech Ghettoblaster
  • Ricatech Ghettoblaster
  • Ricatech Ghettoblaster
  • Ricatech Ghettoblaster
  • Ricatech Ghettoblaster
€ 49,95
39,95

Weet je het nog? Paraderen over straat in de jaren 80 met je eigen ghettoblaster. Met een groep vrienden samenkomen rondom die draagbare radio om je favoriete muziek te beluisteren vanaf een cassettebandje? Deze tijd is nu helemaal terug dankzij de Ricatech PR1980 Old School Ghettoblaster.

Met alle features van toen, maar natuurlijk ook met de techniek van nu. Luister via de 3 bandsradio naar AM-, FM-, of SW- Radio of herbeleef de jaren 80 compleet door gebruik te maken van de ingebouwde cassettespeler.

De PR1980 kan alleen nog veel meer. Via de USB en SD Poorten kun je ook luisteren naar je modern vastgelegde muziek. En je kunt jezelf als vanouds opnemen met de ingebouwde microfoon en opneemfunctie. Zo neem je jezelf direct op op een cassettebandje. Meer jaren 80 wordt het niet!

Ook beschikt de PR1980 over een hoofdtelefoonuitgang, 8 watts xBass speaker, 2-bands equalizer en een draaghendel, zodat je hem overal en altijd mee naar to kan nemen. En de energie? Die kan uit het stopcontact komen, maar ook uit old-school batterijen!

De ghettoblaster is weer helemaal terug!


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code