De honderdste Tour de France
Samenvatting De eerste Tour de France werd gereden in 1903, de honderdste wordt verreden in 2013. De boek geeft in honderd verhalen een beeld van de grootste wielerwedstrijd ter wereld. In dit...

Verzendkosten

Samenvatting

De eerste Tour de France werd gereden in 1903, de honderdste wordt verreden in 2013. De boek geeft in honderd verhalen een beeld van de grootste wielerwedstrijd ter wereld. In dit boek passeren de grote namen van de Tour de France de revue: Merckx, Hinault, Indurain, Anquetil, Coppi, Bartali. Maar ook vergeten helden uit het verleden, zoals Philippe Thys, de Belg die de Tour in 1913, 1914 en 1920 op zijn naam schreef. En het gaat natuurlijk ook over Wim van Est, Jan Janssen en Joop Zoetemelk. En Armstrong? Ja, ook de Amerikaan komt uitgebreid in beeld en natuurlijk de dopingaffaires die de Tour overschaduwen. Geïllustreerd met prachtig beeldmateriaal van L'Equipe, de bekende Franse sportkrant.

Alle bedragen zijn inclusief btw