Herinnert u zich deze nog? 30 jaar ups & downs van Veronica.

'Herinnert u zich deze nog, nog, nog, nog?' Jarenlang gebruikte Veronica deze slogan om een 'gouwe ouwe' mee op de radio aan te kondigen. Het is één van de vele jingles die in het collectieve geheugen zijn blijven hangen. Het maakt deel uit van onze nationale omroepgeschiedenis. Een geschiedenis waar Veronica een relevant, zo niet alles bepalend stempel op heeft gedrukt. Dit boek gaat over de enorme invloed die de omroep had en heeft op het huidige radio- en televisielandschap.

Van de start als zeezender Radio Veronica in 1960 via de start en doorgroei als Veronica Omroep Organisatie, uiteindelijk de grootste omroep van Nederland, naar het commercieel gaan van Veronica. Tot het einde, hoe oud Veronicanen Rob Out en Lex Harding de deur worden gewezen en waar nu het echte Veronica alleen nog de vereniging is en de merknaam Veronica in licentie is gegeven aan o.a. Talpa/SBS.

Maar ook de start van Sky Radio en RTL Veronique (waar de Veronica Omroep Organisatie bij betrokken was) en de start van Radio 538 (door o.a. Lex Harding) worden in het boek besproken.

Een boek van bijna 600 bladzijden, met honderden foto's met alle ins and outs, een must voor iedereen die in media en/of Veronica is geïnteresseerd.