Welkom bij de webshop van het Museum van de 20e Eeuw
0
Winkelwagen
€ 0,00
Het PiratenSpel
Het PiratenSpel
Het Piratenspel   Het verhaal begint honderden jaren geleden. De macht op zee i nog in handen van zeerovers en piraten. Ook in Het Piratenspel hebben de piraten het voor het...
€ 24,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Het Piratenspel

vlag GB

 

Het PiratenspelHet verhaal begint honderden jaren geleden.
De macht op zee i nog in handen van zeerovers en piraten. Ook in Het Piratenspel hebben de piraten het voor het zeggen. Kijk goed uit want ze pikken de munten bij je weg, nog voor je begonnen bent!
De schat van manke Max is niet verloren gegaan toen het schip ten onder ging. Er liggen hier en daar nog oude munten die je moet proberen te veroveren en te behouden. Het is jouw taak om de schat van Max weer boven water te krijgen.

 

De Touwbrug

Deze variant voor de allerjongste piraten, brengt de basiselementen van het bordspel bij. Binnen een vaste structuur: stap naar voren op de touwladder, kaartje trekken, kaartactie uitvoeren. Het spelmateriaal maakt alleen gebruik van illustraties, zodat zonder enige taalvaardigheid het spel al gespeeld kan worden. Tijdens het spel leren de spelers tellen en samenspelen.

 

Het Piratenschip

Op het schip komen extra kaarten in het spel en kunnen de actiekaarten ook aan medespelers gegeven worden. In de moeilijkste variant wordt strategie en hoofdrekenen belangrijker. De spannende zwarte piratenzakken zijn hierbij een belangrijk element. Weet jij wie de meeste munten heeft en waar je ze veilig kan stelen of heb je de goede kaarten hiervoor nog niet verzameld? Voor kinderen is het ook erg aantrekkelijk dat niet de speler die het eerst bij de vlag is wint, maar de speler die dan de meeste munten heeft: spanning tot op het eind!

Webshop

- Niet goed: geld terug!
- Vragen over voorraad en verzending:
info@museumhoorn.nl
- Levering binnen 1 tot 2 dagen
- Vanaf 30,- gratis verzending
- Afhalen in de winkel: 0229-214001 

Museum

Museum van de 20e Eeuw
& Museum Winkel
Krententuin 24
1621DG Hoorn
7 dagen per week geopend
Website:
www.museumhoorn.nl
Mail: info@museumhoorn.nl
Telefoon: 0229-214001

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies