Welkom bij de webshop van het Museum van de 20e Eeuw
0
Winkelwagen
€ 0,00
boek Rock Torhout 1977 - 1998
boek Rock Torhout 1977 - 1998
Rock Torhout was van 1977 tot en met 1998 de helft van het befaamde Torhout-Werchter. Veel mensen hebben herinneringen aan de festivalweide van rockboer Achiel Eeckloo, maar ook aan de...

Verzendkosten

€ 0,00

€ 50,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Rock Torhout was van 1977 tot en met 1998 de helft van het befaamde Torhout-Werchter. Veel mensen hebben herinneringen aan de festivalweide van rockboer Achiel Eeckloo, maar ook aan de cafés en festivalcampings in het West-Vlaamse Torhout.

Veel van deze herinneringen staan in dit prachtige boek. Het bevat verhalen van bezoekers, vrijwilligers, hulpverleners, omwonenden, artiesten en de organisatoren.

Uiteraard wordt ook de geschiedenis van het festival verteld. De auteur van het boek kreeg hiermee de volledige medewerking van de organisatoren van Rock Torhout: Monique Vandromme en Noël Steen.

Ga terug in de tijd en beleef Rock Torhout opnieuw. Je voelt je jaren jonger en ziet alles weer voor je.

Het boek op A4 formaat telt maar liefst ruim 300 pagina's en zo'n 900 foto's van op en rond het festival. Veel van deze foto's zijn nooit eerder gepubliceerd.

Sjoerd de Roos (1962) is afkomstig uit het Noord-Hollandse Hoorn in Nederland. In 1986 zette hij zijn eerste stappen op de weide van Rock Torhout. Daarna heeft Torhout hem nooit meer losgelaten. Hij bezoekt de West-Vlaamse stad met enige regelmaat en heeft er diverse vrienden en kennissen opgedaan. Overigens was hij niet de enige 'Ollander' op de Rock, velen zakten jaarlijks af naar de weide van Achiel. Het is daarom niet zo gek dat juist een Hollander een boek schreef over het befaamde Rock Torhout.

Webshop

- Niet goed: geld terug!
- Vragen over voorraad en verzending:
info@museumhoorn.nl
- Levering binnen 1 tot 2 dagen
- Vanaf 30,- gratis verzending
- Afhalen in de winkel: 0229-214001 

Museum

Museum van de 20e Eeuw
& Museum Winkel
Krententuin 24
1621DG Hoorn
7 dagen per week geopend
Website:
www.museumhoorn.nl
Mail: info@museumhoorn.nl
Telefoon: 0229-214001

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies