The Michael Jackson story unmasked

Een Amerikaanse jongen die bestemd was om de wereld te veroveren. Michael Jackson was waarschijnlijk meer dan enig ander pop icoon zowel positief als negatief, het onderwerp van gesprek. Deze DVD ...

Deze DVD bevat o.a. camera bijdragen van Janet Jackson, Brooke Shields, Gladys Knight en van Michael Jackson zelf. Maar ook zeldzame momenten achter de schermen en beelden en reacties rondom zijn overlijden. Deze documentaire geeft een unieke kijk van het begin to nu op het leven van THE KING OF POP.