Top

David Bowie de meester die zichzelf steeds opnieuw uitvond

Nieuw
  • David Bowie de meester die zichzelf steeds opnieuw uitvond
17,99

Boek en DVD van David Bowie.

The Icon Series belicht Bowie's leven, verschijningsvormen en muziek aan de hand van onder meer interviews en foto's. Bowie, een man die voor miljoenen mensen wereldwijd heel veel betekend heeft.

Dat het overlijden van David Bowie (januari 2016) een grotere impact heeft gehad dan de dood van menig beroemd persoon is te merken aan de aandacht die er nog steeds voor hem is. Naast zijn onvergetelijke muziek zijn het vooral zijn stijlvolle gedaantewisselingen die het meest tot de verbeelding spraken.

In deze rijk geïllustreerde biografie ligt, in het chronologisch vertelde levensverhaal, de nadruk op personages waarachter Bowie zich verschool. Aanvankelijk om zijn verlegenheid te verbergen, maar meer en meer om van zijn muziek een complete kunst te maken. Van Ziggy Stardust tot Aladdin Sane en van de Thin White Duke tot de blinde profeet.

Daarnaast aandacht voor Bowie's gevoel voor mode en de invloed die hij daarmee had. Bijgevoegd een dvd met daarop een reeds eerder verschenen Britse popdocumentaire (60 minuten) die hier de titel 'Starman' draagt maar oorspronkelijk heet: 'David Bowie, the man who stole the world'.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code